SkirtBike Constanța 2015 - ii, flori și biciclete pe străzile orașului


Am scris pe acest blog de foarte multe ori despre bicicliști, biciclete și despre evenimente legate de această pasiune însă de fiecare dată poveștile se refereau la Italia. Astăzi am fost  plăcut surprins de un eveniment plin de culoare și de bună dispoziție - excelent organizat- desfășurat în Constanța. M-a surprins originalitatea îmbinării a două simboluri, deopotrivă tradiționale și moderne: bicicleta și ia (cele mai multe dintre participante erau îmbrăcate cu celebra bluză  românească).
Și pentru că evenimentul merită promovat, chiar dacă unii nu s-au înghesuit zilele trecute să o facă, noi o să-l introducem în ediția 2015  a Ghidului "Constanta City Walking Guide". 

O să oferim și trei premii (un ghid și o hartă CCWG) pentru cea mai apreciată biciclistă (dintre cele surprinse în imaginile de mai jos), pe baza "voturilor" primite de la cititorii blogului "Jurnal de Navetist" și ai paginii de facebook "Constanta City Walking Guide". La comentarii ne puteți scrie așadar numărul concurentei care v-a plăcut cel mai mult, iar noi le vom premia pe primele trei care până pe data de 22 iunie 2015 (orele 18.00) vor totaliza cel mai mare punctaj. 

Felicitări organizatoarelor și participantelor! 


Labels: , , , ,