Concurs: câștigă o invitație VIP la un show aviatic

LE FRECCE TRICOLORI
Zilele trecute pe cerul Parmei s-a desfășurat un spectacol inedit, urmărit cu sufletul la gură de peste 40.000 de persoane. Este vorba despre Parma Airshow 2015, un eveniment în care, pe parcursul a peste trei ore, cei prezenți au putut asista la un show aviatic de excepție, încununat de parada celor de la "frecce tricolori", care și-au făcut apariția pe notele imnului național al Italiei. 


Aermacchi MB 339
Au fost momente unice, în care munca, talentul, geniul artistic și tehnologic au contribuit la realizarea unui eveniment senzațional. Și pentru că vrem să oferim și altcuiva posibilitatea de a asista la un spectacol aviatic, punem la dispoziție, împreună cu Regional Air Services - Aeroport Internațional Tuzla (organizatorii evenimentului AEROMANIA), o invitație VIP (valabilă pentru două persoane) la show-ul care va avea loc pe data de 4 iulie la Aeroportul Tuzla din Județul Constanța. Pentru a putea intra în finala care va decide numele câștigătorului trebuie în primul rând să răspundeți corect la următoarea întrebare:
  
Ce tip de avion este cel din imaginile de mai jos? Dacă ne spuneți (bonus) de cine a fost proiectat și realizat, chiar sunteți tari!Dacă sunteți majori, iubitori de aviație și vreți să fiți alături de noi, trimiteți-ne răspunsurile voastre până pe data de 28 iunie 2015 la ora 18.00, la secția "comentarii" de pe acest blog sau de pe pagina de facebook Constanta City Walking Guide. Numele câștigătorului va fi extras printr-un program tip random (aleatoriu). 

Mult succes!

Autor fotografii:  Doru Haja
Notă: imaginile surprind aparate de zbor și secvențe de la Parma Airshow 2015 - Italia. Pentru a afla informații despre Aeromania 2015 consultați pagina evenimentului 

***
Update 28 iunie 2015 ora 20.30:
Au răspuns corect la întrebare 11 concurenți, câștigătoare fiind Ralu Simion! Felicitări!


Labels: , , , ,