Concurs/protest cu tema: "ŞI FOTOGRAFIILE AU PĂRINŢI"


Protestăm astfel faţă de publicarea astăzi, într-un ziar constănţean, a unei fotografii proprietatea Constanta City Walking Guide, copiate de pe blogul "Jurnal de navetist", fotografie al cărei watermark a fost înlăturat, omiţându-se astfel precizarea sursei.

Oferim drept premiu un Ghid "Constanta City Walking Guide" participantului care ne trimite primul link-ul către articolul împricinat.
Ca indiciu vă oferim informaţia că fotografia a fost publicată pe blogul “Jurnal de navetist”, într-un articol care se află în topul celor mai citite articole din ultima lună (Nu, nu este vorba despre fotoreportajul cu aproape 1000 like-uri!).

Cu această ocazie efectuăm şi un sondaj de opinie prin care vă cerem să ne spuneţi cât de evident este watermarkul folosit de proiectul Constanta City Walking Guide şi dacă aveţi propuneri pentru îmbunătăţirea designului acestuia, astfel încât să devină mai puţin deranjant pentru cei care doresc să copieze fotografiile fără a menţiona sursa acestora. 

Până la apariţia scuzelor publice din partea jurnalistului respectiv, toate fotografiile publicate pe pagina de facebook Constanta City Walking Guide vor fi acoperite în proporţie de 10% cu watermark!

Labels: , , ,